USR a lansat oficial candidații la Europarlamentare în cadrul un eveniment de amploare la București

1 minute, 45 seconds Read

USR si-a lansat oficial candidații la alegerile europarlamentare într-un moment crucial pentru politica românească și europeană, la primul Consiliu ALDE Europe care a avut loc la București. Acest eveniment reprezintă un moment important în agenda politică a României, deoarece a fost gazda unei întâlniri esențiale pentru viitorul continentului european.

În discursul său de la eveniment, președintele USR, Cătălin Drulă, a subliniat importanța alegerilor europene din 2024, menționând că acestea vor fi „cele care vor da tonul, cele care pot crea momentum pentru forțele schimbării”. Acest mesaj reflectă determinarea partidului de a juca un rol semnificativ în viitorul politic european și de a aduce o schimbare benefică pentru România.

Drulă a insistat asupra necesității unei schimbări în România și a reamintit angajamentul partidului de a transforma țara într-un loc mai modern, în care munca cinstită este corect răsplătită, regulile sunt aplicate echitabil, și statul acționează în interesul cetățenilor, nu al politicienilor. Acest discurs a subliniat angajamentul USR de a crea un mediu propice dezvoltării și prosperității în țară.

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, care deschide lista candidaților USR la europarlamentare, a subliniat importanța prezenței deputaților onești și competenți în Parlamentul European. Lasconi a accentuat că fondurile europene pot juca un rol crucial în dezvoltarea și modernizarea României, ceea ce face imperative ca țara să fie reprezentată în mod corespunzător în această instituție.

Într-o perioadă în care Uniunea Europeană se confruntă cu provocări majore, inclusiv cele legate de schimbările climatice, digitalizare și consolidarea democrației, alegerile europene din 2024 vor avea un impact semnificativ asupra direcției pe care o va lua Europa. Prin lansarea oficială a candidaților săi și prin angajamentul pentru o Românie modernă și europeană, USR demonstrează determinarea de a contribui activ la această dezvoltare. Candidații USR la alegerile europarlamentare promit să lupte pentru interesele României și pentru o UE mai puternică și mai unită.

Sursa foto: Facebook USR

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *