Curier disparut cu 150.000 de lei încasați de black friday: un caz inedit din Maramureș

1 minute, 24 seconds Read

Un incident neașteptat a pus pe jar o firmă de curierat din Maramureș, după ce un tânăr curier din Satu Mare a fugit cu toți banii încasați de Black Friday, suma totală ridicându-se la 150.000 de lei. Tânărul de 21 de ani, angajat al companiei, a fost încredințat cu distribuirea coletelor în zona Sighetu Marmației, dar la finalul programului, acesta a decis să „uite” să predea încasările.

Evenimentul a avut loc luni, când curierul, originar din Viile Apei, județul Satu Mare, a finalizat ruta de distribuție. În mod neașteptat, acesta a omis să treacă pe la sediul firmei pentru a preda încasările, suma considerabilă de 150.000 de lei, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro.

Șeful curierului, confruntat cu lipsa angajatului și cu suma semnificativă dispărută, a decis să se adreseze imediat autorităților. În aceeași seară, a depus o plângere la Poliție, deschizând astfel o anchetă în jurul dispariției tânărului și a banilor.

Până în prezent, investigațiile poliției nu au reușit să stabilească locul unde s-ar putea afla curierul dispărut sau să ofere detalii cu privire la motivul furtului. Se pare că tânărul a reușit să cheltuie doar 800 de lei din suma furată înainte de a dispărea, fapt care sugerează o fugă rapidă și neplanificată.

Cazul ridică întrebări cu privire la măsurile de securitate și control intern din cadrul companiei de curierat și evidențiază vulnerabilitățile din sistemul de gestionare a încasărilor. Autoritățile își continuă cercetările pentru a aduce lămuriri în acest caz neobișnuit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *