Politicienii români, în tribune la meciul România-Elveția: o seară de pasiune fotbalistică

1 minute, 31 seconds Read

Marți seară, Arena Națională din București a fost martora prezenței unor figuri politice remarcabile la meciul de fotbal dintre România și Elveția. Tribunele s-au umplut de oficiali de rang înalt, demonstrând că pasiunea pentru fotbal poate uni chiar și în contextul diverselor afilieri politice.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, însoțit de fiul său și omologul din Cehia

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a atras atenția prin prezența sa la eveniment, fiind însoțit de fiul său. Gestul său a fost dublat de o oaspete special: Miloš Vystrčil, președintele Senatului Republicii Cehe, aflat în vizită oficială în România. Imaginile postate pe rețelele de socializare îi surprind pe acești lideri politici aflându-se în mijlocul suporterilor, împărtășind bucuria și emoția meciului.

Premierul Marcel Ciolacu și echipa PSD, prezenți în forță

Premierul Marcel Ciolacu și colegii săi de partid au transmis un mesaj de unitate prin prezența la meci. Alături de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și ministrul Agriculturii, Florin Barbu, aceștia au susținut echipa națională într-o atmosferă plină de entuziasm.

Imaginile de la eveniment, postate pe pagina de Facebook a deputatului PSD Marian Mina, surprind momentele de relaxare și camaraderie dintre politicienii români, care au ales să petreacă împreună o seară de neuitat.

Parlamentarii USR, mesaj pentru educația sportivă în școli

Parlamentarii de la USR au ales să transmită un mesaj vizibil prin desfășurarea unor bannere în tribună, având inscripționat „Sport in curtea scolii”. Gestul lor a fost interpretat ca o pledoarie pentru inițitivele legislative care sustin activitățile sportive în curtea școlii și promovează unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *