Cătălin Cherecheș, A fost filmat în Ungaria în timp ce își cumpăra cartele de telefon

1 minute, 7 seconds Read

Apar noi detalii în cazul fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Au fost făcute publice imaginile care îl surprind pe fostul edil în timp ce își cumpără cele două cartele pentru telefon, dintr-un magazin din Ungaria, pentru a putea vorbi fără să fie localizat.

„Imaginile au fost primele indicii prețioase, care i-au dus pe polițiștii români și pe cei maghiari pe urmele lui Chereches, și surprind momentul în care fostul edil a decis să-și cumpere cartele noi pentru a lua legătura cu rudele lui din Germania, doar că a făcut o greșeală care l-au dus pe polițiști direct la el. A folosit același telefon, care era deja în baza de date a autorităților atunci când a folosit noile numere pentru a lua legătura cu rudele sale, motiv pentru care a putut fi localizat rapid”, scrie Digi 24.

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a spus, în urmă cu câteva zile, la Digi24, că acela a fost momentul în care polițiștii români au putut să plece pe urmele lui și să ia legătura cu omologii lor din Ungaria, Austria și Germania, astfel încât Cherecheș să fie capturat în Germania, înainte de a se îmbarca într-un tren cu destinația Italia.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *