Cheesecake fără blat, cremos, ușor aerat și plin de arome

Ingrediente:

  • 610 g cremă de brânză;
  • 50 g smântână;
  • 160 g zahăr;
  • 4 ouă;
  • 400 g smântână pentru gătit;
  • 100 g făină;
  • 1 lingură amidon de porumb;
  • Vanilie.

Mod de preparare:

  1. Într-un bol mai mare, folosind un tel, amestecăm cremă de brânză, smântână și zahărul până la obținerea unei compoziții omogene.
  2. Adăugăm în ordine ouăle, vanilia, smântâna pentru gătit, făina și amidonul, amestecând bine după fiecare adăugare.
  3. Acoperim o tavă rotundă cu laterale detasabile cu hârtie de copt și turnăm în ea întregul amestec. Coacem în cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius pentru 35-40 de minute.
  4. Între timp, pregătim o cremă delicioasă pentru a o turna deasupra cheesecake-ului. Topim ciocolata neagră și adăugăm câteva linguri de smântână pentru gătit.
  5. Scoatem prăjitura din cuptor și o lăsăm să se răcească puțin. Poate fi servită caldă, dar devine mult mai delicioasă după ce a stat câteva ore în frigider.
Share Post
0 comentarii

LASA UN COMENTARIU