Prefectura, Sediul serviciului Permise și Pașapoarte din Baia Mare va fi renovat

0 minutes, 59 seconds Read

Prefectura Maramureș, reprezentată legal de prefectul Rudolf Stauder, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, a semnat un contract pentru renovarea energetică a sediului de servicii publice comunitare, care include regimul permiselor de conducere și înmatricularea vehiculelor/pașapoartelor. Clădirea se află în municipiul Baia Mare, pe Strada Școlii, nr.1, în județul Maramureș.

„Contractul a fost încheiat între Instituția Prefectului – județul Maramureș și firma desemnată câștigătoare în urma licitației, respectiv S.C. STRUCTO TRADING S.R.L, reprezentată legal de Pop Andrei Ionuț. Scopul general al proiectului este realizarea lucrărilor de reabilitare termică, având ca obiectiv creșterea performanței energetice a clădirii și instalațiilor, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor prin crearea unor condiții optime pentru desfășurarea actului administrativ și, în același timp, reducerea costurilor asociate consumului de energie”, au declarat reprezentanții Instituției Prefectului Maramureș.

Valoarea totală a proiectului, cuprinzând execuția, finalizarea lucrărilor și remedierea oricăror eventuale defecțiuni, este de 5.740.161,46 Lei, fără TVA. Contractul are o durată maximă de execuție de 9 luni, iar lucrările vor începe în cel mai scurt timp posibil.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *