Deliciu rapid într-o singură tigaie: cotlet de porc cu ciuperci și smântână

Ingrediente:

  • Felii de cotlet de porc;
  • Ciuperci proaspete;
  • O ceapă;
  • 2-3 căței de usturoi;
  • 170 ml smântână pentru gătit;
  • 1 pahar de vin alb;
  • Câteva linguri de ulei de măsline;
  • Sare și piper, după gust;
  • Cimbru uscat;
  • Parmezan ras;
  • Ceapă verde.

Mod de preparare:

  1. Condimentați feliile de carne și le rumeniți într-o tigaie cu ulei de măsline, pe toate părțile. Transferați-le pe o farfurie.
  2. În aceeași tigaie, în uleiul rămas de la carne, rumeniți ciupercile, apoi adăugați ceapa și usturoiul.
  3. Turnați smântâna pentru gătit și jumătate de pahar de vin alb. Așteptați câteva minute pentru a evapora alcoolul. Dacă nu doriți să folosiți vin, puteți opta pentru supă de pui, supă de legume sau apă simplă.
  4. Adăugați feliile de carne înapoi, condimentați cu sare și piper, presărați cimbru uscat deasupra și lăsați pe foc până obțineți un sos cremos.
  5. Serviți preparatul cu ceapă verde și parmezan ras. Rezultatul final? O delicatesă pregătită rapid într-o singură tigaie.
Share Post
0 comentarii

LASA UN COMENTARIU