Succes notabil pentru Borșa: 3 milioane de lei alocați pentru proiecte europene

1 minute, 49 seconds Read

Parlamentarii PSD Maramureș, sub îndrumarea deputatului Gabriel Valer Zetea, au obținut un succes remarcabil pentru orașul Borșa prin amendamentele depuse la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2024. O sumă considerabilă de 3 milioane de lei a fost alocată special pentru cofinanțarea proiectelor europene din acest oraș.

Prin această mișcare strategică, Borșa devine singurul oraș din întreaga țară care a reușit să depună proiecte pe toate axele de finanțare europene. Deputatul Gabriel Valer Zetea a subliniat importanța acestei realizări, evidențiind faptul că valoarea totală a proiectelor depășește cu mult investițiile efectuate de instituția Consiliului Județean.

„Prin eforturile notabile ale colegului meu, Timiș Ion Sorin, Borșa se impune ca un exemplu de bune practici atât pentru administrațiile locale, cât și pentru administrația județeană. Este un moment de mândrie pentru comunitatea noastră, iar primarul orașului Borșa poate fi considerat un lider de succes în atragerea fondurilor europene”, a declarat deputatul Zetea.

Aprecierea pentru colaborarea eficientă și dedicarea în obținerea acestui rezultat a fost împărtășită și către colegii săi, deputatul Gheorghe Simon și senatorul Sorin Vlașin. Aceștia au fost recunoscuți pentru munca lor susținută în aducerea de fonduri în comunitățile Maramureșului.

„Le mulțumesc colegilor mei, deputatul Gheorghe Simon și senatorul Sorin Vlașin, pentru efortul depus alături de mine în această direcție. Aducerea de investiții este esențială pentru evoluția fiecărei localități, iar prin colaborarea noastră, demonstrăm că putem realiza schimbări semnificative în bine pentru comunitățile noastre”, a adăugat Zetea.

De asemenea, deputatul a transmis mulțumiri și premierului Marcel Ciolacu și Guvernului României pentru sprijinul acordat administrațiilor locale harnice și înțelegerea faptului că investițiile sunt cruciale pentru dezvoltarea durabilă a fiecărei localități.

Prin această inițiativă de succes, Borșa devine un model pentru alte comunități, evidențiind faptul că cu o conducere dedicată și eforturi colective, se pot atrage fonduri substanțiale pentru proiecte europene menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *