Atenție, Restricții privind vizitele în Spitalul Județean Maramureș

1 minute, 12 seconds Read

Având în vedere situația epidemiologică actuală, marcată de creșterea cazurilor de gripă, COVID-19 și a altor infecții respiratorii, conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, Maramureș, a decis suspendarea programului de vizite în toate structurile medicale până la ameliorarea situației epidemiologice.

Pentru a asigura siguranța atât a pacienților, cât și a vizitatorilor, autoritățile spitalului au implementat aceste măsuri având în vedere creșterea cazurilor de boli contagioase. Vizitatorii sunt îndemnați să respecte cu strictețe ghidurile pentru a preveni răspândirea infecțiilor.

Spitalul recunoaște provocările generate de actuala criză sanitară și subliniază importanța responsabilității colective în respectarea măsurilor de sănătate publică. Suspendarea programului de vizite reprezintă o măsură proactivă menită să minimizeze riscul de transmitere în interiorul unităților medicale.

În cazuri excepționale, cum ar fi pacienții critici sau aflați în faze terminale, se va permite vizitarea limitată între orele 16:00 și 17:00, cu purtarea echipamentului de protecție furnizat de secțiile respective pentru vizitatori.

Conducerea spitalului apreciază înțelegerea și colaborarea pacienților, familiilor acestora și a comunității în aceste momente dificile. Actualizări regulate vor fi furnizate pe măsură ce situația evoluează, iar conducerea spitalului rămâne angajată în asigurarea și protejarea sănătății tuturor persoanelor aflate sub îngrijire în cadrul unității medivale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *