Succes, Extensia din Baia Mare este o lovitură de imagine pentru UMF

0 minutes, 57 seconds Read

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a exprimat dorința de a extinde activitatea instituției printr-o nouă filială într-un județ din regiunea Ardeal.

Începând cu anul universitar 2023-2024, există deja o extensie funcțională la Baia Mare, care s-a bucurat de un succes remarcabil.

”Este unul dintre proiectele de succes pe care le-am încheiat și care ne aduce mari satisfacții. Pe lângă faptul că am reușit să rezolvăm o problemă socială – să oferim școlarizare multor tineri din zona Maramureșului, avem chiar și studenți din Ucraina, cererea de asistență medicală este foarte mare pe piața muncii – am realizat o extensie care merge foarte bine, a avut concurență la admitere de peste 3 candidați pe un loc, s-a intrat cu note foarte bune, iar condițiile pe care ni le-au oferit colegii din Baia Mare sunt excelente, nu numai spitalul care este dotat la standarde foarte bune, dar și spațiile didactice sunt generoase, iar colegii noștri care merg să predea acolo sunt foarte mulțumiți”, a declarat prof. dr. Anca Buzoianu, rectorul UMF Cluj, citată de stiridecluj.ro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *