Auto, Raliul Zăpezii Cavnic revine în Maramureș în februarie

1 minute, 6 seconds Read

A 14-a ediție a Raliului Zăpezii va avea loc în Cavnic pe 16 și 17 februarie, reprezentând un eveniment cu o poveste fascinantă. Începută ca o simplă întâlnire între prieteni pasionați de cursele auto desfășurate pe peisajul pitoresc al Maramureșului, prima ediție a avut loc în februarie 2011, având participarea a 17 echipaje. De atunci, renumele traseului s-a răspândit organic, atrăgând pe cei dornici de adrenalină și peisaje de poveste.

Înscrierile pentru ediția actuală au început la 24 ianuarie și vor rămâne deschise până la 14 februarie. Primul start (PROLOG – SS1) va fi dat pe 16 februarie, la ora 18:00. Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile, cuprinzând patru secțiuni și 12+3 probe speciale, cu o lungime totală a raliului de 67.36 km și o lungime totală a probelor speciale de 59.51 km. Evenimentul este structurat în două clase: Rally și Just For Fun (Hobby/Promo/Amator). Comandamentul, secretariatul și biroul media vor fi amplasate la Royal Alpin Crown.

Raliul Zăpezii reprezintă un eveniment automobilistic cu o tradiție solidă în Maramureș, având o istorie de 14 ani de ediții consecutive. Organizat de Team Dakar România, în colaborare cu Pin Me Studio și NSM Motorsport, evenimentul se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *