Fotbal, Victorie pentru CSM Sighet în primul amical al anului

1 minute, 10 seconds Read

Echipa din Liga 3, CSM Sighetu Marmației, a susținut primul său meci de pregătire din 2024 împotriva echipei de Liga 4, Sportul Botiz (Satu Mare). Partida a avut loc pe terenul sintetic al Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, iar echipa sigheteană a obținut o victorie convingătoare cu scorul de 4-1.

În tabăra antrenată de George Zima, marcările au fost realizate de Abdulah Razak, Emanuel Mensah, Leo Mitrucsack și Denis Matiș. Antrenorul a gestionat utilizarea întregului lot disponibil. Următorul meci de pregătire este programat pentru mâine, 6 februarie, când CSM Sighetu Marmației se va confrunta cu CSM Olimpia la Satu Mare.

După desfășurarea a 15 etape, CSM Sighetu Marmației se clasează pe locul 5 în seria 10 a Ligii 3, având în contul său șase victorii, trei egaluri și șase înfrângeri, totalizând 21 de puncte. Sezonul competițional se va relua la data de 9 martie, atunci când sighetenii vor evolua pe teren propriu într-un meci împotriva echipei Lotus Băile Felix.

Mai sunt trei etape de disputat în această primă parte a campionatului. În faza a doua a competiției, se vor desfășura play-off (între primele patru echipe clasate) și play-out (între celelalte șase echipe). Play-off-ul va avea un format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape, în timp ce play-out-ul va consta în meciuri tur-retur, desfășurate pe parcursul a 10 etape.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *