Echipa de robotică din Sighet calificată la Campionatul Național de Robotică

1 minute, 0 seconds Read

Echipa de robotică a Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, cunoscută sub numele de Tech-X, a stabilit noi recorduri și în acest an!

În intervalul 8-11 februarie, la Cluj, s-a desfășurat Innovation Park, o etapă regională mult așteptată a competiției FTC, cea mai importantă competiție de robotică din România.

După trei întâlniri reușite, în care au obținut constant locuri fruntașe, echipa s-a clasat inițial pe locul 5 în clasamentul ligii regionale Cluj.

„Prestația noastră a fost una istorică, reușind să doborâm de mai multe ori recordurile de scor ale ligii (291 de puncte, 259 de puncte) și ajungând până în finala etapei regionale. Datorită eforturilor noastre, ne-am calificat cu succes la etapa națională și am obținut, de asemenea, locul 3 la un premiu special, Think Award.

Suntem singura echipă din Maramureș care s-a calificat la Campionatul Național de Robotică, o competiție ce va avea loc în perioada 22-24 martie 2024, unde vor concura cele mai bune 60 de echipe de robotică din România.

Suntem mândri de elevii noștri dornici de muncă și le oferim în continuare sprijinul nostru,” se precizează pe pagina Colegiului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *