O fetiță din Seini a cucerit jurații de la Românii au talent

1 minute, 11 seconds Read

Dora Debreczeni, o copilă de doar 8 ani din Seini, a adus o prezență fermecătoare în cel mai recent sezon al emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV. Pe lângă interpretarea minunată a unei melodii populare, Dora a reușit să cucerească inimile celor patru jurați cu umorul său și să stârnească hohote de râs în întreaga sală.

„Aș vrea să Moș Crăciun să-mi aducă sănătate și Golden Buzz-ul!”, a spus Dora, micuța din Seini. Cu un rezultat de 4 de DA, Dora a reușit să avanseze în etapa următoare a competiției.

„Dora Debreczeni este o tânără care a moștenit talentul muzical de la mama și bunica sa. Mama Dorei încurajează fiica să-și urmeze visul de a deveni o stea pe scenele muzicale ale lumii. La vârsta de 8 ani, Dora se descrie ca fiind o persoană veselă și luptătoare, iar Andra și Paula Seling sunt idoli pentru ea.

În cazul în care ar câștiga premiul cel mare, Dora ar folosi o parte din bani pentru a acoperi costurile unei operații necesare tatălui său, care suferă de probleme de vedere. Cu restul banilor, își dorește să își achiziționeze un cățel”, relatează Pro TV.

Dora Debreczeni! La doar 8 ani, i-a fermecat pe jurați | Românii Au Talent S14 – YouTube

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *