Elevii din 26 de județe încep vacanța de schi: Iată datele și județele implicate

1 minute, 0 seconds Read

Începând cu data de luni, 19 februarie, elevii din 26 de județe din România vor intra în vacanța de schi, o perioadă așteptată cu nerăbdare de către tinerii pasionați de sporturile de iarnă. Această vacanță se desfășoară în conformitate cu decizia inspectoratelor județene și se întinde pe durata unei săptămâni.

Această vacanță, care durează cinci zile consecutive, este organizată la discreția fiecărui inspectorat județean și poate avea loc în orice moment al lunii februarie. În acest an, elevii din 26 de județe vor beneficia de această pauză relaxantă.

Pentru elevii din alte 14 județe, vacanța de schi începe mai târziu, în perioada 26 februarie – 3 martie. Aceste județe includ Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Această vacanță oferă elevilor oportunitatea de a se relaxa și de a se bucura de activitățile montane, în timp ce se încarcă cu energie pentru continuarea anului școlar. Pentru mulți dintre ei, este un prilej de a experimenta sporturile de iarnă și de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *