Eroii sunt printre noi!

1
0 minutes, 55 seconds Read

Ieri dimineață, puțin după ora 10, Boga Andrei, pompier și paramedic la ISU Maramureș, se îndrepta către municipiul Baia Mare, în apropierea unui supermarket dintr-un cartier al orașului, a observat o mulțime de oameni adunați în jurul unui bărbat căzut pe asfalt.

În calitate de pompier și paramedic, Andrei și-a dat imediat seama că bărbatul avea nevoie urgentă de ajutor. A parcat rapid mașina și a alergat către mulțimea agitată, găsindu-l pe bărbatul inconștient, care nu mai respira. Andrei a preluat imediat manevrele de resuscitare, inițiate inițial de un trecător, și le-a continuat cu profesionalism până când colegii săi de pe echipajul de terapie intensivă mobilă din Baia Mare au ajuns la locul incidentului. Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale specializate.

Datorită calmului, rapidității de reacție și pregătirii excelente, calități esențiale ale unui salvator, bărbatul a primit o șansă în plus la viață.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *