Mai mult de 60% dintre români susțin comasarea alegerilor

0 minutes, 51 seconds Read

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a făcut cunoscut miercuri rezultatele unei cercetări sociologice care arată că peste 60% dintre români sunt în favoarea comasării alegerilor. Tudose a subliniat că acest lucru reflectă dorința populației pentru o continuitate a guvernării și pentru evitarea schimbărilor bruște în conducerea țării.

De asemenea, Coaliția a decis strategia comună pentru alegeri, cu o validare programată la orele 16:00 în ședințele PSD și PNL. Declarația comună a fost făcută de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, care a subliniat că discuțiile au fost serioase și aprofundate, iar obiectivul este să se propună partidelor principii și un proiect important.

„Așteptam o cercetare sociologică despre dorințele românilor și să acționăm în consecință. Acea cercetare a sosit azi-noapte, iar rezultatele sunt clare: mai mult de 60% din români doresc comasarea alegerilor și o majoritate chiar mai mare susțin o continuitate a guvernării, stabilitate și coerență în conducerea țării”, a afirmat Mihai Tudose.

Foto maramuresean.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *