O nouă parcare în Baia Mare

0 minutes, 57 seconds Read

Este necesar să se ofere mai multe locuri de parcare în Baia Mare, iar autoritățile locale sunt angajate în găsirea unei soluții. Se lucreaza intens zilele acestea la amenajarea parcărilor din zona complexului comercial „Albina” din cartierul Săsar.

Viceprimarul Pap Zsolt a declarat că planurile pentru amenajarea parcărilor sunt în curs conform programului de lucrări. În plus, se lucrează la îmbunătățirea trotuarelor și aleilor, precum și la crearea de spații pentru plante, pentru a evita predominanța asfaltului. Pap Zsolt a menționat că asfaltarea va începe când vremea va permite.

Viceprimarul a subliniat dorința de a acoperi zona Albina, Enescu, Narciselor și Ghioceilor din cartierul Săsar în acest an. Cu toate acestea, reușita acestui obiectiv va depinde și de alocarea bugetară disponibilă.

Cu toate acestea, autoritățile se angajează să încerce să includă toate lucrările necesare în zona respectivă în limita bugetului disponibil, așteptările locuitorilor din zonă fiind îndreptate înspre continuarea lucrarilor de amenajare a trotuarelor și asfaltării părții carosabile din punctul în care au fost abandonate în urmă cu aproape 4 ani.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *