Jandarmii maramureșeni în mijlocul elevilor

0 minutes, 59 seconds Read

Într-o inițiativă menită să prevină și să combată riscul de violență în școli, delincvența juvenilă și să familiarizeze elevii cu rolul și responsabilitățile unui reprezentant al legii, jandarmii din Maramureș au organizat în această lună o serie de activități în instituțiile de învățământ din județ.

În colaborare cu partenerii lor instituționali, inclusiv polițiști din Maramureș și reprezentanți ai Agenției Naționale de Imigrare și Protecție a Frontierelor, jandarmii au desfășurat activități de prevenire și informare în școlile și liceele din zonă. Aceste evenimente au avut loc în Colegiul de Arte, Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”, Liceul Tehnic „Anghel Saligny”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială „Simon Bărnuțiu” din Baia Mare, Liceul Forestier și Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației.

În cadrul acestor întâlniri, au fost abordate subiecte precum bullying-ul, siguranța în școală și evitarea consumului de substanțe interzise. De asemenea, elevilor li s-au oferit recomandări cu privire la comportamentul adecvat în relația cu colegii și cadrele didactice, precum și exemple de consecințe ale comportamentului infracțional sau contravențional.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *