Baia Mare primește o nouă linie de autobuz: linia 20 URBIS intră în circulație

1 minute, 3 seconds Read

Din această săptămână, locuitorii din Baia Mare vor avea parte de un nou serviciu de transport public, întrucât SC URBIS S.A. introduce o nouă linie de autobuz, numărul 20, începând cu data de 1 martie.

Autobuzele de pe această linie vor fi în circulație în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, cu un interval de plecare de 60 de minute, între orele 05:00 și 22:00, cu plecare de la stația Auchan.

Traseul acestei linii este planificat să acopere o serie de puncte cheie din oraș, pentru a asigura o conectivitate cât mai bună pentru locuitori. Astfel, ruta turistică începe de la Auchan și urmează următorul traseu: Auchan – Maralibris – Carrefour – Crenguța – Dorna – Semilună – Meda – Vivo (Victoriei) – Albina – Universitate – Iuliu Maniu – E-on Gaz.

În ceea ce privește traseul de întoarcere, acesta este următorul: E-on Gaz – I.L. Caragiale – Spital TBC – Gheorghe Lazăr (Universitate – V.Babes) – Vivo (B-dul Decebal) – Meda – Semilună – Autogară – Crenguța – Dedeman – Petrom – Auchan.

Această nouă linie de transport va fi o adiție valoroasă pentru rețeaua de transport public din Baia Mare, oferind o opțiune convenabilă și accesibilă de deplasare pentru locuitorii din diverse zone ale orașului.

Sursa foto: ZiarMM

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *