Spectacol caritabil la Teatrul Municipal Baia Mare: Ajută pentru a fi ajutat!

1 minute, 1 second Read

Pe 14 martie, la ora 19:00, Teatrul Municipal Baia Mare va fi gazda unui eveniment special – a XI-a ediție a concertului „Ajută pentru a fi ajutat”, organizat de Asociația Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș”.

Acest concert este parte a unei campanii de strângere de fonduri menite să susțină dotarea cu echipament medical a spitalului. Invitațiile pentru concert pot fi achiziționate de la sediul asociației din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” sau de la partenerii evenimentului.

Obiectivul din 2023 al campaniei a fost atins cu succes, constând în echiparea cu aparatură a Secției de Ortopedie-Traumatologie, depășindu-se astfel așteptările inițiale. Anul acesta, scopul este achiziționarea unui electrocauter cu plasmă argon pentru Laboratorul de Endoscopie Digestivă Diagnostică și Terapeutică.

Grupul TREI PARALE va fi invitat special la acest eveniment, reprezentând o sursă de muzică și bucurie pentru toți participanții. După concert, se va organiza o degustare de bunătăți în foaierul teatrului, oferită de partenerii evenimentului.

Este o ocazie minunată de a sprijini cauza nobilă a Asociației Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” și de a petrece o seară plină de muzică și generozitate.

Sursa foto: ZiarMM

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *