Trei tenori italieni în concert în Baia Mare

1 minute, 11 seconds Read

Pe data de 6 martie, trei tenori italieni vor susține un spectacol la Baia Mare, pe scena ATP Tech Center, prezentând ritmuri de canzonete napoletane și arii celebre.

„Spectacolul este un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti, trei artiști legendari care au cucerit întreaga lume cu vocile și interpretările lor, iar vocile excepționale ale celor 3 tenori invitați, Federico Veltri, Paolo Spagnuolo și Angelo Forte, voci în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian, vor reaminti publicului de frumoasele voci ale celor care au fondat acest concept.

Ceilalți invitați care vor desăvârși evenimentul nostru, nu vor fi mai prejos! Opera din Roma, Teatrul Scala din Milano, Teatrul Regio din Parma sau Mozarteum din Salzburg sunt teatrele de opera de unde vin ceilalti invitati speciali, baritoni si soprane celebre care vor incerca sa tina piept celor 3 tenori italieni!

Spectacolul va fi unul interactiv, conducerea muzicală fiind asigurată, după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, a lui André Rieu, “cu vioara în mână”, de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut în toate filarmonicile și teatrele de operă din Europa. El va dirija celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA și ORCHESTRA OPEREI VOX, facilitându-vă din nou întâlnirea cu celebri artiști instrumentiști din Europa și din lume!”, se precizează în descrierea evenimentului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *