O nouă substație de ambulanță într-o localitate din județul Maramureș

0 minutes, 51 seconds Read

Există vești pozitive din Poienile de sub Munte, unde primarul Alexa Chifa anunță că lucrările la substația de Ambulanță sunt în faza finală, iar sediul va fi pus la dispoziția Serviciului de Ambulanță Județean din Maramureș (SAJ).

„Avem o construcție nouă, finanțată din bugetul local al comunei Poienile de sub Munte. Lucrările au fost atribuite prin licitație încă din 2022. Mă bucur că putem implementa astfel de proiecte care sunt de folos întregii comunități și să asigurăm condiții optime celor care își desfășoară activitatea pentru noi.

Clădirea este bine compartimentată și respectă normele pentru un serviciu de urgență, incluzând birouri, dispecerat, vestiar, dormitor, toalete separate pentru femei și bărbați, spații de dezinfecție și depozitare, precum și un garaj pentru autospecială. După finalizarea lucrărilor și obținerea tuturor avizelor necesare, echipajul SAJ va fi relocat din spital în noua clădire situată în curtea dispensarului”, a declarat Alexa Chifa, primarul comunei Poienile de sub Munte.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *