Vin chinezii în Maramureș

0 minutes, 54 seconds Read

Județul Maramureș a fost vizitat de o delegație din Republica Populară Chineză, provincia Shandong, marcând astfel începutul unor discuții bilaterale de cooperare și înfrățire inițiate inițial în mediul online.

Delegația chineză a fost primită de către vicepreședintele Consiliului Județean, Radu Trufan, și de administratorul public al județului, Gabriel Ștețco, în sala „Bogdan Vodă” din cadrul Palatului Administrativ. Aici, reprezentanții județului Maramureș le-au prezentat oaspeților principalele oportunități de investiții și dezvoltare disponibile în regiune.

În timpul discuțiilor, vicepreședintele Radu Trufan a subliniat importanța și interesul pe care județul Maramureș le acordă relațiilor economice și de investiții cu partenerii din China. În special, s-a pus accent pe relațiile cu domnul LIN Haibin, Directorul General adjunct al Departamentului de Relații Externe al Guvernului Provinciei Shandong, și domnul ZHOU Jialun, Directorul diviziei pentru Afaceri Europene.

În plus, în cadrul discuțiilor, s-au identificat puncte comune referitoare la valorificarea bogățiilor patrimoniului cultural și promovarea turismului în ambele regiuni.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *