Se reiau campionatele Ligii a 4-a și a 5-a din județ

1 minute, 12 seconds Read

Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Maramureș a stabilit programul de reluare a meciurilor din Ligile 4 și 5. Liga 4 Seria Sud își va relua meciurile începând cu etapa a 10-a pe data de 17 martie, în timp ce Seria Nord va relua activitatea la data de 30 martie, cu meciurile din etapa a 9-a.

Ambele serii își vor încheia sezonul în data de 12 mai. Primele două echipe clasate în fiecare serie vor fi calificate pentru turneul „Final Four”, cu condiția de a deține Certificatul de Identitate Sportivă. Turneul se va desfășura în sistem tur-retur, în zilele de 19 și 26 mai. În prima etapă a turneului, se vor confrunta locul 2 din Seria Sud cu locul 1 din Seria Nord și locul 2 din Seria Nord cu locul 1 din Seria Sud. Finala turneului, de asemenea tur-retur, va avea loc în zilele de 1 și 8 iunie, iar gazda primului meci va fi stabilită prin tragere la sorți. De asemenea, finala juniorilor A1 este programată pentru 18/19 mai.

În ceea ce privește Liga 5, aceasta va fi reluată în data de 23 martie și se va încheia pe 25 mai. Aici, de asemenea, se va organiza un turneu de tip „Final Four”, desfășurat în sistem tur-retur, cu meciuri programate pentru 2 și 9 iunie. În prima rundă a turneului, se vor întâlni locul 2 din Seria 1 cu locul 1 din Seria 2, respectiv locul 2 din Seria 2 cu locul 1 din Seria 1. Finala turneului va fi jucată tot în sistem tur-retur, pe 16 și 23 iunie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *