Jennifer Barbara Nagy Remețean (CSȘ Baia Sprie), locul 2 în proba de slalom la CN de Schi

0 minutes, 59 seconds Read

La Campionatul Național de Schi Alpin FIS desfășurat la Borșa ieri, probele de slalom au adus câștigători din rândul băieților și fetelor. În cadrul acestei competiții, Jennifer Barbara Nagy Remețean (CSȘ Baia Sprie) a obținut locul 2.

La categoria masculină, pe podium s-au clasat Albin Henriksson (Suedia) pe locul 3, Kalin Zlatkov (Bulgaria) pe locul 2 și Hugh McAdam (Australia) pe locul 1. În competiția feminină, podiumul a fost ocupat de Maria Belen Simari Birkner (Argentina) pe locul 3, Jennifer Barbara Nagy Remețean (România) pe locul 2 și Maria Ioana Constantin (România) pe locul 1, conform anunțului făcut de Federația Română de Schi și Biatlon.

Campionatele Naționale de Schi Alpin pentru Seniori și Cupa Balcanică de Schi Alpin au avut loc pe pârtia olimpică de la Borșa (Maramureș) în perioada 12 – 15 martie, cu participarea a peste 23 de țări printre care Albania, Argentina, Australia, Belgia, Bulgaria, Bosnia, Cehia, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Macedonia, Noua Zeelandă, Slovenia, Serbia, Slovacia, Suedia, Turcia, Ucraina, Statele Unite ale Americii și România. Echipa României a fost reprezentată de 41 de sportivi, dintre care 24 băieți și 17 fete.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *