Donațiile făcute la festivalul ROOTS au ajuns la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Baia Mare

1
0 minutes, 47 seconds Read

Peste o mie de caiete, instrumente de scris și produse de papetărie au fost livrate la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Baia Mare, datorită donațiilor colectate în timpul festivalului de cultură ROOTS.

Reprezentanți ai OMD Visit Maramureș și ai Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș au efectuat livrarea donației astăzi, 14 martie.

Datorită sprijinului generos acordat în cadrul festivalului urban ROOTS, copiilor de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Baia Mare li s-au oferit peste 1.000 de caiete, peste 1.500 de instrumente de scris (cum ar fi creioane colorate, pixuri și creioane grafice), precum și peste alte 100 de articole de papetărie și birotică, necesare pentru activitățile lor școlare.

Festivalul „ROOTS” a avut loc între 15 și 16 septembrie, iar participanții au avut acces pe baza unei donații minime de 30 de lei. Suma colectată a fost utilizată pentru achiziționarea rechizitelor destinate elevilor de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Baia Mare.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *