Încep asfaltările prin județ

1 minute, 1 second Read

În ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș, membrii aleși au aprobat proiectul de hotărâre referitor la „Planul de întreținere și reparații curente și periodice pe rețeaua de drumuri publice din domeniul public și privat al județului Maramureș pentru perioada 2023 – 2024”, acesta fiind modificat.

Printre drumurile care necesită reparații urgente se numără DJ 184 din localitatea Cavnic, unde craterele au devenit o prezență comună, obligând șoferii să circule cu precauție pe anumite segmente.

„Am inițiat deja lucrările de întreținere a drumurilor județene prin desfundarea și curățarea șanțurilor, tăierea vegetației de pe marginea drumului pentru a îmbunătăți vizibilitatea. Urmează să intervenim cu asfaltare acolo unde este necesar, cum ar fi pe Drumul Județean 184 între Baia Sprie și Bârsana, în special în zona Cavnic, unde întâmpinăm probleme serioase. Aluviunile din timpul iernii au afectat drumul și este necesară o reparație extinsă. Mai sunt și alte sectoare în județ care necesită intervenții rapide pentru a asigura condiții optime de circulație. În luna aprilie, vom începe marcare drumurilor și restul lucrărilor necesare”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *