Cătălin Cherecheș este trist în pușcărie!

1 minute, 2 seconds Read

Cătălin Cherecheş se află în detenție alături de un proxenet și își menține postul în timp ce încearcă să obțină eliberarea folosind toate mijloacele disponibile. A contestat deja decizia de condamnare și a depus o plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) referitoare la modul în care a fost judecat în dosarul de luare de mită. Cherecheş rămâne în Penitenciarul Rahova din Baia Mare și a primit vizita familiei.

Pentru prima oară de la încarcerare, Cherecheş a avut o apariție în fața instanței, preferând să participe prin videoconferință direct din penitenciarul Rahova, îmbrăcat în costum și cravată. A început pledoaria cu anunțul că a dat în judecată România la CEDO.

De câteva zile, Cherecheş se află în carantină la penitenciarul Rahova, respectând postul Paștelui și manifestând o stare de spirit nu foarte bună.

Cosmin Dorobanţu, președintele sindicatului ANP: „Este trist pentru că nu se află la începutul pedepsei, iar majoritatea deținuților sunt triști la sosirea în penitenciar. Împarte celula cu un proxenet și refuză să participe la mesele colective, preferând să consume hrana primită sau achiziționată.”

Foto playtech.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *