Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă!

1
2 minutes, 6 seconds Read

Conform sureselor noastre din interorul PNL Maramureș, actualul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, i-ar fi anunțat aseară, 27 martie, pe primarii PNL asupra faptului că s-a decis să renunțe la lupta pentru poziția pe care a ocupat-o timp de 3 ani și jumătate, refugiindu-se într-o candidatură la Primăria Baia Mare, acolo unde consideră că are un culoar favorabil pentru câștigarea scrutinului. Din cele confirmate de apropiați ai actualei conduceri PNL, candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean va fi dl. Gabriel Bogdan Ștețco, actualul countymanager (Administrator public al județului), un ilustru necunoscut despre care nimeni nu știa cu 3 luni în urmă ce poziție administrativă ocupă.

Autoproclamat ”cel mai performant președinte al Cosiliului Județean Maramureș din istorie”, Ionel Bogdan se retrage rușinos din lupta pentru această poziție, lâsându-i cale liberă lui Gabriel Zetea, purtătorul de servietă a lui Liviu Dragnea, spre poziția de baron local suprem al județului. Mulți dintre primarii PNL se simt abandonați și încearcă să (re)intre în grațiile celui care pare că va fi deținător al pâinii și cuțitului prosperității comunităților locale pentru următorii 4 ani.

Din păcate pentru Maramureș, un județ cu un electorat preponderent de dreapta, acest blat al președintelui PNL, Ionel Bogdan, se va traduce printr-o predare a controlului, pentru cel puțin 4 ani, în mâinile cuplului de baroni semidocți Zetea-Morar.

Nici eventuala alternativă așteptată de electoratul cu adevărat liberal din Maramureș, mult promisa Dreaptă-Unită, nu pare să se ridice la nivelul momentului și, pentru mici orgolii personale privind locul pe liste, pare mai mult o agenție de plasare a forței de muncă decât o credibilă contrapartidă la dezastrul coaliției PSD-PNL.

Făcând o poză a momentului observăm că Ionel Bogdan, acest ”Făt-Frumos” urcat pe cal alb și pe miliarde de euro, care a pus județul mai mult ”pe butuci” decât ”pe roate”, caută un culoar pe turnantă pentru a ajunge pe primul loc la un finish nesperat, având de ales între a fi bătut zdrobitor de Gabriel Zetea într-o confruntare pentru președinția Consiliului Județean, și o luptă echilibrată cu Doru Dăncuș pentru primăria Baia Mare.

Îi urăm d-lui Ionel Bogdan multă sănătate, ținând cont de proverbul: Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă!

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *