Concerte incendiare la Festivalul Primăverii Băimărene

1 minute, 18 seconds Read

Baia Mare Value Centre va fi gazda unei serii de concerte incendiare în cadrul Festivalului Primăverii Băimărene din 2024. Evenimentul va marca debutul concertelor pentru acest an, oferind publicului un mix eclectic de artiști locali și naționali.

Vineri, 5 aprilie, de la ora 19, DJ Yaang, cunoscut pentru ritmurile sale vibrante și prezența sa la Kiss Kiss in the Mix, va electriza atmosfera alături de echipa de producători și DJ SPLIT din Satu Mare. Misiunea lor este să transforme seara într-o experiență memorabilă, invitând publicul să simtă ritmurile în inimă.

Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19, trupa locală Blues Lovers, alcătuită din șase muzicieni pasionați de blues și alte genuri muzicale, va deschide seara. De la ora 20, MIRA va urca pe scenă cu un concert excepțional, interpretând hituri care au cucerit inimile ascultătorilor.

Evenimentul se va încheia în stil cu un after-party susținut de DJ Silvaro.

Duminică, 7 aprilie, de la 19, rapper-ul local E.R.U. va oferi un spectacol plin de subiecte importante și sensibile din societatea contemporană, oferind publicului său o oglindă a realităților și provocărilor zilelor noastre. De la ora 20, publicul se va bucura de ritmurile contagioase și mesajele puternice ale lui Puya, un artist de renume național, ale cărui piese sunt deja imnuri pentru mulți fani.

Accesul la toate aceste concerte este liber, astfel că locuitorii și vizitatorii din Baia Mare sunt invitați să se alăture și să se bucure de această experiență muzicală de excepție!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *