Dan Ivan: Vom realiza refugii și parcări pe drumurile naționale și județene, dotate cu toalete și spații de recreere.

1 minute, 28 seconds Read

Candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș, din partea Alianței ”Dreapta Unită” USR-PMP, senatorul Dan Ivan, propune amenajarea mai multor parcări și spații de odihnă, dotate cu toalete și locuri de recreere. Aceste spații și parcări ar urma să fie realizate pe drumurile naționale și județene, în special pe cele mai utilizate de către turiști, pentru ca toți cei care se deplasează cu mașina sau bicicleta să poată face un popas în astfel de locuri special amenajate.

Dan Ivan: ”Turiștii și șoferii se opresc adesea pe marginea drumului pentru a se mișca și dezmorți, pentru bea o sticlă cu apă sau se avântă în pădure pentru a-și satisface nevoile fiziologice. Este imperativ să adoptăm un comportament civilizat în aceste situații, iar implementarea acestor măsuri nu ar trebui să fie considerată o cheltuială excesivă pentru un județ cu sute de mii de locuitori. Este de înțeles că aceste refugii sau parcări vor fi amenajate în locuri strategice, oferind o panoramă plăcută și facilitând activități precum socializarea și fotografierea.”

Vom începe cu realizarea a 5 refugii turistice, cu parcări și toalete moderne, cu spații de relaxare si de joacă pe principalele artere care traversează județul.

Unele puncte vor fi alese strategic, dacă putem spune așa, la intrările în județ dinspre alte județe, astfel încât atunci când vor intra în județul nostru oamenii să poată spune: „Uite domnule, ăștia-s civilizați, au respect față de turiști și de călători!„, menționează Dan Ivan.

Dan Ivan este candidatul Alianța Dreapta Unită USR-PMP pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *