Broscuțe pe străzile din Baia Mare

0 minutes, 57 seconds Read

A 20-a întâlnire internațională a pasionaților de „”broscuțe”” va avea loc în Baia Mare în perioada 17-19 mai, aducând un farmec aparte centrului vechi al orașului. Evenimentul va conferi un aer retro și elegant, făcându-te să visezi și să admiri bijuteriile pe roți, indiferent dacă ești pasionat de mașini sau nu. Pentru că „broscuțele” nu au fost niciodată doar simple mașini…

Duminică, 19 mai: la 11.00 se dă start paradei prin Baia Mare. Traseul urmat este: Piața Libertății – str. Gheorghe Șincai – str. George Coșbuc – bd. Unirii – bd. Regele Mihai – Semiluna – bd. Regele Mihai – bd. Republicii – bd. Traian – str. Unirii – Catedrala Sfânta Treime – str. Unirii – str. Victoriei – str. Petofi Sándor – Muzeul Satului. ”Broscuțele” vor fi parcate în incinta muzeului. 

Este un prilej perfect pentru pasionații de automobile clasice să se bucure de frumusețea și eleganța „broscuțelor” și să se alăture comunității de entuziaști. Nu rata această ocazie unică de a admira aceste mașini deosebite și de a te bucura de atmosfera plină de nostalgie și entuziasm.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *