Înfrângere la scor pentru Știința Baia Mare

1 minute, 6 seconds Read

CSM Știința Baia Mare a suferit o înfrângere dureroasă în fața SCM USV Timișoara în etapa a patra a Ligii Naționale de rugby, pierzând astfel poziția de lider după un start promițător.

Cu toate că au început bine meciul, marcând rapid prin eseul lui Jason Tomane și transformarea lui Mihai Mureșan, baștinașii au fost depășiți în continuare de determinarea și eficiența echipei din Timișoara. O serie de erori și lipsă de coeziune i-au costat pe băimăreni, iar adversarii au profitat de fiecare oportunitate, încheind partida cu un avantaj considerabil. Chiar și în momentele în care Baia Mare a reușit să își revină, Timișoara a menținut controlul, asigurându-și victoria și punctul bonus.

Deși au avut o scurtă revenire în partea secundă, marcând prin Revazi Dugladze și Luca Nichitean, eforturile lor nu au fost suficiente pentru a compensa deficitul.

Astfel, SCM USV Timișoara a reușit să detroneze echipa gazdă și să-și consolideze poziția în clasament, în timp ce CSM Știința Baia Mare trebuie să se regrupeze și să învețe din această înfrângere pentru a reveni mai puternici în meciurile următoare.

CSM Știința Baia Mare – SCM USV Timișoara 21-38 (7-14)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *