Dan Ivan: Candidez pentru președinția Consiliului Județean Maramureș și am alături întreagă echipă USR-PMP

1 minute, 15 seconds Read

Vineri dimineața candidatul Dreapta Unită USR-PMP la președinția Consiliului Județean Maramureș a vizitat o fabrică de confecții alături de conducerea celor două partide: Cătălin Drulă, președintele USR și Eugen Tomac, președintele PMP, alături de candidatul Alianței la Primăria Baia Mare, Brian Cristian,  de candidați la alegerile europarlamentare: Dan Barna, Vlad Botoș, Cristina Prună, etc. și de președinții celor două formațiuni la nivel județean: Radu Trufan și Adrian Todoran.

Dan Ivan: „După discuțiile purtate cu administratorii și angajații de aici, s-a confirmat ceea ce bănuiam: PSD și PNL îngroapă cu taxe și impozite economia țării. Singura alternativă modernă și europeană suntem noi, Dreapta Unită USR-PMP.

La prânz peste 200 de membrii și simpatizanți USR și PMP au împânzit Parcul Regina Maria din Baia Mare și au stat de vorbă cu băimărenii, după care cei interesați au putut participat la lansarea oficială a candidaturilor pentru președinția Consiliului Județean Maramureș și Primăria Baia Mare.

Dan Ivan: „Suntem singura alternativă la blatul PSD-PNL. Maramureșenii vor vota în data de 9 iunie candidatul care nu a făcut și nu face blat cu PSD, iar acei candidați sunt cei de la Dreapta Unită USR-PMP.”

Dan Ivan este candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș din partea Alianței Dreapta Unită formată din USR și PMP.

Comandat de USR Maramureș cod AEP 21240009

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *