Nagy Erik din Seini strălucește la concursul Internațional Hajos Alfred Kupa II: Cinci Medalii pentru Sportivul Nostru!

1 minute, 13 seconds Read

Concursul Internațional Hajos Alfred Kupa II a adus momente de glorie pentru delegația noastră sportivă, încheindu-se cu o performanță remarcabilă din partea lui Nagy Erik. Tânărul sportiv a reușit să cucerească nu mai puțin de cinci medalii, confirmându-și talentul și dedicarea în arena internațională.

Nagy Erik a dominat competiția la proba de 50 metri craul, obținând medalia de aur cu un timp impresionant de 38:52. Continuând seria de succese, Erik a strălucit și la 100 metri craul, unde a terminat cursa în 1:28:53, adăugând astfel o altă medalie de aur la palmaresul său. Proba de 50 metri bras a fost, de asemenea, un succes răsunător pentru Erik, care a încheiat cursa pe prima poziție cu un timp de 52:35.

Performanțele sale nu s-au oprit aici. La proba de 50 metri spate, Erik a obținut medalia de argint, înregistrând un timp de 45:99, iar la 50 metri fluture a urcat din nou pe podium, de această dată pentru a primi medalia de argint, cu un timp de 59:76.

În acest context, dorim să felicităm și alți sportivi care au contribuit la prestigiul delegației noastre. Rares Birle a demonstrat o determinare admirabilă, fiind aproape de a prinde finala probei de 50 metri spate, terminând ca prima rezervă.

Nu în ultimul rând, merită aplauze și antrenorii Catalin Ungur și Barbul-Zetea Luca pentru participarea lor și eforturile depuse în această competiție.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *