Parte din serviciile IPJ Maramureș mutate într-o nouă locație

1 minute, 11 seconds Read

În cadrul ședinței de Consiliu Local Baia Mare ce va avea loc în data de 31 iulie, se va lua o decizie cu privire la darea gratuită în administrarea Inspectoratului de Poliţie al Județului Maramureş a spațiilor comerciale 5 și 6, cu o suprafață utilă totală de 149,7 mp situate în imobilul din Municipiului Baia Mare, Str. Vasile Alecsandri nr. 81 – tronson C (sensul giratoriu V. Alecsandri – Republicii).

Conform Raportului de Specialitate atașat proiectului de Hotărâre de Consiliu Local, spațiul comercial 5 în suprafață utilă de 74,6 mp, are o valoare de inventar de 353.773,26 lei. De asemenea, spațiul comercial 6 în suprafață utilă de 75,1 mp, are o valoare de inventar de 356.144,40 lei.

IPJ Maramureș a solicitat gratuit cele două spații, pentru a-și desfășura activitatea în ele, iar comisia de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat, locuințelor de serviciu, locuințelor sociale și spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință aflată în administrarea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, a propus darea în administrarea MAI a acestora, pe o perioadă care va fi stabilită de inițiatorul proiectului de hotărâre.

IPJ Maramureş intenţionează ca în imobilul preluat să fie relocate structurile din cadrul IPJ Maramureş, respectiv: Serviciul Rutier, Serviciul Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Seriviciul Pregătire Profesională, Biroul Siguranţă Şcolară şi Biroul Protecţia Animalelor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *