Explozie de arome: toast cu ciuperci rumene și hummus delicios

0 minutes, 48 seconds Read

Lista completa de ingrediente pentru rețetă:

  • 1 felie de pâine rumenită în prăjitor;
  • Câteva ciuperci;
  • 2 căței de usturoi;
  • 1 linguriță ulei de măsline;
  • 1-2 linguri de hummus;
  • Câteva linguri de apă;
  • Patrunjel proaspăt;
  • Sare, piper, fulgi de chili;
  • Paprika afumată;
  • Opțional: câteva boabe de naut.

Mod de preparare:

  1. Tăiați ciupercile și le puneți într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Lăsați-le să se rumenească timp de 2-3 minute.
  2. Adăugați usturoiul mărunțit și mai lăsați-le un minut, apoi adăugați hummusul și apa. Amestecați și lăsați-le pe foc timp de 3-4 minute.
  3. Presărați patrunjelul proaspăt, adăugați puțină sare și, dacă doriți, boabele de naut în tigaie.
  4. La final, puneți totul pe pâinea prăjită și condimentați după gust cu sare, piper, fulgi de chili și paprika afumată.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *