Explozie de arome: toast cu ciuperci rumene și hummus delicios

Lista completa de ingrediente pentru rețetă:

  • 1 felie de pâine rumenită în prăjitor;
  • Câteva ciuperci;
  • 2 căței de usturoi;
  • 1 linguriță ulei de măsline;
  • 1-2 linguri de hummus;
  • Câteva linguri de apă;
  • Patrunjel proaspăt;
  • Sare, piper, fulgi de chili;
  • Paprika afumată;
  • OpÈ›ional: câteva boabe de naut.

Mod de preparare:

  1. Tăiați ciupercile și le puneți într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Lăsați-le să se rumenească timp de 2-3 minute.
  2. Adăugați usturoiul mărunțit și mai lăsați-le un minut, apoi adăugați hummusul și apa. Amestecați și lăsați-le pe foc timp de 3-4 minute.
  3. Presărați patrunjelul proaspăt, adăugați puțină sare și, dacă doriți, boabele de naut în tigaie.
  4. La final, puneți totul pe pâinea prăjită și condimentați după gust cu sare, piper, fulgi de chili și paprika afumată.
Share Post
0 comentarii

LASA UN COMENTARIU