Deserturi de Toamnă

0 minutes, 56 seconds Read

Ingrediente:

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 300 ml de ulei de floarea soarelui
  • 280 g de zahăr
  • 2 lingurițe de scorțișoară măcinată
  • 1 linguriță de ghimbir măcinat
  • 1 linguriță de nucșoară
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 290 g de făină
  • 230 g de morcovi rași
  • 130 g de nucă mărunțită

Pentru glazură:

  • 500 g cremă de brânză
  • 130 g de zahăr pudră
  • 1 linguriță de extract de vanilie

Mod de Preparare:

  1. Începem prin a amesteca ouăle cu uleiul și mixul de condimente (scorțișoară, ghimbir, nucșoară).
  2. Adăugăm zahărul treptat și apoi făina amestecată cu praful de copt. Ultimele ingrediente pe care le incorporăm sunt morcovii răzuiți și miezul de nucă.
  3. Turnăm aluatul într-o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt și introducem la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute.
  4. Lăsăm tortul să se răcească timp de 1-2 ore, apoi îl putem decora cu glazura de cremă de brânză și zahăr pudră.

Rezultatul? Un deliciu în care veți regăsi toate aromele toamnei. Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *