Campanie antidrog, Se anunță un spectacol de teatru, în unitățile școlare din județ

2 minutes, 1 second Read

„În cadrul Artspot – Baia Mare, împreună cu Vali V. Popescu și Răzvan Dan Dragu, s-a început munca la un proiect antidrog de amploare! Campania se numește „Generația fără Droguri: Elevii Noștri, Viitorul Nostru”, anunță actorul Dragoș Călin.

„În prima fază: vom face un spectacol de teatru, completat de un tur prin nu mai puțin de 30 de instituții de învățământ din Maramureș. Da, ați citit bine: vom ajunge în 30 de școli din județul nostru! Și asta repede, în două-trei luni. Vom purta zeci de ore de discuții cu tinerii, încercând să înțelegem generația lor și apoi să căutăm răspunsuri pentru ei. Răzvan Dragu va fi mereu prezent și va răspunde tuturor întrebărilor în modul său foarte apreciat de către tineri și părinți. În a doua fază: urmează conturile de tik-tok/instagram/facebook/youtube unde, inspirați din întâlnirile din școli, vom crea și vom bombarda cu reel-uri antidrog mediul online. Iar efortul final și cel mai mare: vom publica o carte destinată părinților și cadrelor didactice despre toată treaba asta cu drogurile.

Pentru prima fază, am găsit finanțare la Consiliul Judeţean Maramureş, unde Ionel Bogdan s-a arătat încântat de proiect și nu a stat deloc pe gânduri. Îi mulțumesc pe această cale! Pentru cea de-a doua fază, vom căuta parteneri și sponsori interesați și dornici să nu ne lăsăm tinerii pradă drogurilor. In acești 2 ani și jumătate de când ne-am plimbat cu spectacolul Van Dan – 10 ani de sânge murdar, am văzut atâtea cazuri de tineri care și-au lăsat baltă viitorul pentru droguri încât cred c-ar trebui să ne facem strategie de țară în această direcție… Din proiect mai fac parte Carmen Ghiurco și Rodica Pașca, cărora le mulțumesc din suflet! Ce ne-ar ajuta mult, dragi prieteni, ar fi să dați de veste școlilor din județ că dorim să venim în vizită! Sau dacă sunteți profesori la clasele VII-XII, să ne invitați chiar voi. Sau, dacă sunteți părinți, vorbiți cu diriginții claselor unde învață copiii voștri. Să ne auzim cu bine și cu bucurie!”, precizează Dragoș Călin, președinte al Artspot Baia Mare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *