Președintele Iohannis comentază asupra măsurilor fiscale și economice la topul național al firmelor private

1 minute, 2 seconds Read

În cadrul celei de-a 31-a ediții a Topului Național al Firmelor Private din România, Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj important referitor la starea economică a țării. Iohannis a subliniat că România va continua să înregistreze o creștere economică susținută, depășind semnificativ media Uniunii Europene și evidențiind perspectivele favorabile ale țării în acest sens.

Totuși, în ciuda perspectivei optimiste, Președintele a remarcat că măsurile fiscale recent adoptate nu au fost întâmpinate cu entuziasm de mediul de afaceri. Iohannis a exprimat încrederea că Guvernul va fi receptiv la feedback-ul primit și va efectua reglajele necesare acolo unde va fi cazul. Subliniind importanța menținerii competitivității României în ceea ce privește aspectele fiscale, Președintele a accentuat necesitatea de a atrage investiții productive care să contribuie la avansul economiei naționale.

Prin aceste declarații la evenimentul dedicat firmelor private, Președintele Iohannis a subliniat importanța flexibilității și adaptabilității în contextul măsurilor economice, cu scopul de a sprijini mediul de afaceri și de a menține un cadru favorabil pentru investițiile care să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a economiei românești.

Sursa foto: Economedia.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *