Hakuna Matata în Zanzibar: cuplul Iohannis, îmbrațișat de bucuria tanzaniană

1 minute, 15 seconds Read

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au participat duminică la o ceremonie specială de rămas bun la State House din Dar es Salaam, marcând astfel încheierea vizitei oficiale a cuplului prezidențial în Republica Unită a Tanzaniei.

Ceremonia oficială a fost organizată cu fast și solemnitate, în prezența oficialilor tanzanieni și a reprezentanților diplomatici. Cu toate acestea, momentele de neuitat s-au petrecut la petrecerea de adio desfășurată în Zanzibar, unde cuplul prezidențial român a fost surprins de o manifestare inedită a afecțiunii localnicilor.

Două înregistrări video publicate de spotmedia arată un grup entuziast de localnici care au strigat diverse urări de bun venit în jurul unor tablouri cu chipurile Președintelui Klaus Iohannis și a soției sale. Atmosfera a devenit cu adevărat festivă atunci când oamenii au sărit cu aceste tablouri în apa strigând expresia caracteristică regiunii: «Hakuna matata!», ceea ce înseamnă „Fără probleme, totul este bine”.

Evenimentul a adus un zâmbet pe fața cuplului prezidențial și a fost o modalitate unică și plină de culoare de a marca finalul vizitei lor în Tanzania. Klaus și Carmen Iohannis au primit această surpriză cu bucurie și au fost impresionați de caldura și deschiderea localnicilor.

Evenimentele neașteptate și plăcute de la ceremonia de rămas bun în Zanzibar au demonstrat încă o dată că diplomația poate fi și o experiență plină de bucurie și interacțiune autentică între culturi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *