Omenie. Jandarmii maramureșeni la donat de sânge

1 minute, 1 second Read

Ca în fiecare an, în apropierea zilei de 3 aprilie, jandarmii din Maramureș se alătură campaniei desfășurate de Jandarmeria Română, în colaborare cu Patriarhia Română, intitulată „Donează sânge, salvează o viață!”.

De la începutul zilei de ieri și până la mijlocul lunii mai, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare și la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, pentru a dona sânge și pentru a contribui la salvarea de vieți omenești.

În cursul anului trecut, jandarmii din Maramureș au participat la patru campanii de donare de sânge, organizate cu diverse ocazii, și au donat individual atunci când semenii lor au avut nevoie. De asemenea, câțiva dintre colegii lor sunt donatori fideli, unii dintre aceștia depășind chiar numărul impresionant de 100 de donări.

Prin aceste acțiuni, jandarmii își propun să sprijine pe cei care se află în nevoie de sânge și să transmită un mesaj și un îndemn către toți cetățenii să se prezinte la centrele de donare de sânge pentru a salva vieți. Este un gest simplu, dar extrem de valoros, conform reprezentanților Jandarmeriei Maramureș.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *