Ordin de protecție provizoriu emis pentru soțul Dianei Șoșoacă: poliția începe căutarea bărbatului

1 minute, 3 seconds Read

Poliția Capitalei a emis un ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă, la cererea senatoarei, conform unui comunicat de presă emis recent. Deși numele soțului, Silvestru Șoșoacă, nu este menționat explicit în comunicat, surse oficiale au confirmat că acesta este bărbatul vizat.

Emiterea ordinului de protecție a intervenit după ce senatoarea extremistă a sesizat poliția cu privire la presupusele agresiuni de natură emoțională și fizică din partea soțului său.

Poliția a declarat că, în urma sesizării, a întocmit un formular de evaluare a riscului, iar ca urmare a acestuia, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, Diana Șoșoacă a consimțit la montarea unei brățări de monitorizare electronică pentru soțul său, conform aceluiași comunicat.

Autoritățile au deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Întrucât bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au început căutarea acestuia.

De asemenea, polițiștii s-au autosesizat cu privire la încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *