“Jandarmul de onoare al anului” este pentru prima dată o femeie, chiar din Baia Mare

0 minutes, 58 seconds Read

În cadrul festivităților dedicate sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, s-a desfășurat și ceremonia de premiere a jandarmilor care au evidențiat merite deosebite în plan profesional.

O surpriză deosebită în acest an a fost acordarea distincției „Jandarmul de onoare al anului” unei femei în premieră – plutonier adjutant Andrada Văideanu, din cadrul Detașamentului Mobil Baia Mare al Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Andrada a exprimat că a fost profund emoționată de acest moment, menționând că nu a simțit o astfel de emoție de când a devenit mamă. Ea a fost recunoscută pentru contribuția sa semnificativă în luna martie, când, într-o misiune legată de un furt dintr-un supermarket, a reușit să identifice un pedofil care avea relații sexuale cu cei trei minori care îl însoțeau, folosindu-și intuiția feminină. Andrada atribuie succesul său în acest caz experienței de peste 19 ani în domeniul ordinii publice, dar și faptului că, fiind mamă a trei copii, a simțit pericolul situației instinctiv.

Îi adresăm sincere felicitări lui Andrada!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *