Primăria Recea cumpără atubouze pentru primăria Baia Mare

1 minute, 57 seconds Read

Într-o dezvăluire care pune într-o lumină critică abilitățile de gestionare ale Primăriei Baia Mare, aflăm că Primăria Recea preia inițiativa în achiziționarea a 5 autobuze electrice pentru municipiu, cu toate că Baia Mare este doar un partener minor în proiectul propus. Aceasta ridică semne serioase cu privire la capacitatea Primarului Baia Mare de a coordona proiecte de anvergură și de a asigura dezvoltarea durabilă în comunitate.

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Local Baia Mare, a fost introdus un proiect de acord de parteneriat între Primăria Baia Mare și Primăria Recea privind achiziționarea a 5 autobuze electrice și construirea unor stații de încărcare. Cu toate acestea, proiectul este în întregime condus și finanțat de către Comuna Recea, în timp ce Municipiul Baia Mare pare să se bazeze pe rolul secundar al URBIS S.A., societatea de transport care va exploata autobuzele.

Deși Primăria Recea își asumă în mod evident responsabilitatea și implicarea în proiect, este evident că Primăria Baia Mare rămâne în urmă. Contribuția financiară a Municipiului Baia Mare în acest proiect este zero, ridicând întrebări cu privire la interesul și angajamentul primarului în îmbunătățirea serviciilor de transport și în reducerea impactului asupra mediului în oraș.

Investiția propusă, care cuprinde achiziționarea a 5 autobuze electrice și a stațiilor de încărcare corespunzătoare, este realizată în întregime de către Primăria Recea. Această acțiune sugerează că municipiul vecin este mult mai hotărât să promoveze mobilitatea sustenabilă și modernizarea transportului public, în timp ce Primăria Baia Mare pare să rămână în urmă, fără o contribuție financiară sau implicare semnificativă.

În timp ce inițiativele precum aceasta ar trebui să fie o oportunitate de lider al Primarului Baia Mare de a impulsiona dezvoltarea orașului, situația actuală ridică semne de întrebare cu privire la abilitatea sa de a conduce proiecte complexe și de a coordona acțiuni cu impact pozitiv asupra comunității. Astfel, rămâne de văzut cum va răspunde Primăria Baia Mare la această situație și dacă va intensifica angajamentul său pentru îmbunătățirea infrastructurii de transport și pentru protejarea mediului.

Foto: Autobuz Electric (sursa Dreamstime)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *